Totaal aantal pageviews

maandag 6 mei 2019

In Frans Café op donderdagavond 9 mei

Spelletjesavond om kennis van de Franse taal te vergroten

Warmond - Op donderdag 9 mei a.s. worden in het Frans Café spelletjes gespeeld om de kennis van de Franse taal te vergroten. Dat is voor menigeen wellicht nuttig met het oog op zijn of haar komende vakantie in Frankrijk of andere Franstalige landen.

Onder leiding van Mieke Doets wordt Brin de Jasette gespeeld, een educatief spel bij uitstek. Dat gebeurt in kantine De Kapberg van camping Rianto, Oosteinde 11a in Warmond; aanvang 20:00 uur. De kosten bedragen vijf euro per persoon. Belangstellenden wordt verzocht zich aan te melden via e-mailadres mevanniftrik@gmail.com.
Het Frans Café is een initiatief van de Stichting Jumelage Warmond Champigné. Deze stichting heeft onder meer als doelstelling de kennis van de Franse taal te bevorderen. In dat kader organiseert ze maandelijks bijeenkomsten. En heeft ze jaarlijks uitwisselingen met de in de Loire-streek gelegen plaats Champigné. De komende jumelage is in het derde weekend van oktober gepland. Belangstellenden daarvoor kunnen zich opgeven via jumelagewarmondchampigne@gmail.com.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten