Totaal aantal pageviews

maandag 8 oktober 2018

Op donderdag 11 oktober 
in Het Wapen van Warmond

Familie-komedie in Frans Café

Warmond - Donderdag 11 oktober is er weer Frans Café in het restaurant Het Wapen van Warmond, Dorpsstraat 90. Vanaf 20:00 uur wordt daar vertoond de film “Otez-moi d’un doute”, een familie-komedie, ook voor degenen die het Frans minder beheersen goed te volgen dankzij ondertiteling.

Het Frans Café is een initiatief van de Stichting Jumelage Warmond Champigné, die niet alleen jaarlijks uitwisselingen tussen beide plaatsen nastreeft, maar in dat kader ook de Franse taal promoot.
Graag even een e-mail naar mevanniftrik@gmail.com als u van plan bent te komen zodat rekening gehouden kan worden met de groepsgrootte.
De komedie draait om Erwan, een weduwnaar van 45 die erachter komt dat de man die hij kent als zijn vader zijn vader niet is. Als hij op zoek gaat naar zijn echte biologische vader maakt hij kennis met een excentrieke oude man. Ook komt hij in contact met de ongrijpbare Anna.
Regie: Carine Tardieu | Cast: François Damiens (Erwan), Cécile de France (Anna), Guy Marchand (Bastien), André Wilms (Joseph), Alice de Lencquesaing (Juliette), Estéban (Didier), e.a. | Speelduur: 100 minuten | Jaar: 2017.

Kranten schreven het volgende over de film:
“François Damiens is komisch en verfijnd tegelijk” – De Volkskrant
“De innemend gebrachte boodschap stemt vrolijk” – Trouw
“Een sprankelende komedie met pittige dialogen” – Metro

Geen opmerkingen:

Een reactie posten