Totaal aantal pageviews

dinsdag 7 juli 2015

Oefening brandweer Warmond, met medewerking van Bruno en Odin uit Champigné

De vrijwillige brandweer van Warmond vlak voor de laatste oefening voor het zomerreces.
 Bruno Raymond uit Champigné op de eerste rij, tweede van rechts.
Warmond, dinsdag 7 juli 2015 - De vrijwillige brandweer van Warmond oefende vanavond (dinsdag 7 juli 2015) de laatste keer voor het zomerreces. Dat betekent overigens niet dat deze brandweer niet uitrukt wanneer dat nodig is. Tijdens de oefening werd uitgeprobeerd of het gloednieuwe Grand Café Restaurant Het Paviljoen op het eiland Koudenhoorn wel met voldoende blusmateriaal kan worden bereikt indien dat 'n keer onverhoopt nodig blijkt. En dat bleek het geval. 
Aan de oefening deden mee Bruno Raymond en Odin Lechat uit Champigné, de partnergemeente van Warmond in Frankrijk. 
Bruno en Odin, twee studenten aan de tuinbouwschool in Angers, lopen sinds half mei stage bij de Stichting Keukenhof. Dat hebben zij te danken aan bemiddeling van voorzitter Geneviève van Panhuys van de Stichting Jumelage Warmond Champigné. Daarover later meer op deze site.
Bruno Raymond is vrijwillige brandweerman in zijn woonplaats en wilde graag 'n keer een brandweeroefening in Warmond bijwonen. Dank zij Joost Sikking van de vrijwillige brandweer mocht dat. 
Bruno kreeg een brandweerpak te leen van ploegchef Gerrit Vlieland (het bevelvoerders pak nog wel) en leverde een gedegen bijdrage aan de oefening. Odin, zonder pak, hielp zo nodig ook 'n handje. Klik op bijgaande foto voor beelden van de oefening.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten