Totaal aantal pageviews

Frans Café donderdag 14 december in bistro La Croute

Donderdag 14 december in bistro La Croute

Canadese provincie le Quebec staat centraal in Frans Café

Sylvain Lelarge.
Warmond – Het Frans Café sluit het seizoen 2017 af met een optreden van de in Franse cultuur gespecialiseerde entertainer Sylvain Lelarge. Dat is op donderdag 14 december in de achterzaal van bistro La Croute, Dorpsstraat 114. Entree 10 euro. Aanvang 20:00 uur. Graag even een e-mail sturen als je van plan bent om te komen naar: mevanniftrik@gmail.com.

Het onderwerp dit keer is de Franstalige Canadese provincie le Quebec met als hoofdstad Quebec ; een aparte natie binnen Canada. Lelarge vertelt en zingt er over.

Het Frans Café is een initiatief van de Stichting Jumelage Warmond Champigné. Deze stichting heeft onder meer als doelstelling de kennis van de Franse taal te bevorderen. In dat kader organiseert ze maandelijks bijeenkomsten. En heeft ze jaarlijks uitwisselingen met het in de Loire-streek gelegen plaats Champigné.

Vooraf aan de voorstelling kan men in La Croute dineren. Het is een van de meest sfeervolle restaurants van Warmond en winnaar van de door het Leidsch Dagblad gehouden wedstrijd “De Beste Steak in de regio Leiden” . Reserveren kan via telefoonnummer 071 3411826.
Sylvain Lelarge.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten