Totaal aantal pageviews

maandag 6 mei 2019

Wie gaat er in oktober mee naar Champigné?

Groepsfoto gemaakt tijdens
ons laatste bezoek aan Frankrijk.
Beste vrienden van de jumelage,

We kunnen nu definitief laten weten dat ons volgende bezoek aan Champigné gepland staat. We vertrekken op donderdag 24 oktober 2019 richting Frankrijk en komen zondag 27 oktober 2019 weer naar Nederland. 
Deze data vallen in de herfstvakantie dus ook voor (klein) kinderen is het mogelijk om deel te nemen.
Het programma moet nog ingevuld worden; details hebben we dus nog niet. 
Maar we horen graag alvast wie geïnteresseerd is om mee te gaan. Dan houden we jullie de komende tijd op de hoogte van de ontwikkelingen. Dus wil je mee, of heb je nog vragen, neem contact met mij op via het e-mailadres jumelagewarmondchampigne@gmail.com.
Bernadette
van Moorsel
Met alle goede herinneringen van het bezoek van de Fransen in november jl. nog in het geheugen kijken wij al met veel plezier vooruit naar ons bezoek in oktober.
Namens het bestuur van de Stichting JWC,
Bernadette van Moorsel, voorzitter

--------------------------------------------


Leden van 'Le Comité de Jumelage' in het Franse plaatsje Champigné hebben afgelopen week op de plaatselijke markt Nederlandse kaas verkocht en en passant aandacht gevraagd voor de komst van een delegatie uit Nederland komende herfst.
Een Hollandse kaas doorsnijden valt niet mee voor een onervaren Fransman. 
President Antoine Leroux (links) klaarde het klusje echter binnen de kortste keren en woog ook nog eens heel nauwgezet af op een schaal-oude-stijl, al stak Chantal Clement (rechts) er met haar hoofddeksel er een beetje de draak mee.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten