Totaal aantal pageviews

maandag 29 februari 2016

Bestuur JWC roept symphatisanten op mee te gaan naar Frankrijk

Teylingse delegatie 5-8 mei naar Champigné; golf dit keer basis jumelageprogramma

Warmond - In het kader van de jaarlijkse uitwisselingen tussen Warmond en Champigné gaat een delegatie uit Teylingen en omgeving van 5 tot 8 mei naar het 780 kilometer zuiderlijker gelegen Franse plaatsje in de provincie Anjou.
De organisatie is traditiegetrouw in handen van de Stichting Jumelage Warmond Champigné, dit keer in nauwe samenwerking met de golfvereniging Kagerzoom. Golf zal namelijk een hoofdbestanddeel vormen van het programma op Hemelvaartsdag en de dagen daarna. Men hoeft overigens niet per se te kunnen golfen om te kunnen deelnemen aan de jumelage. Het Franse comité verzorgt namelijk ook een aantrekkelijk nevenprogramma.

Gastgezinnen
De delegatie zal in beginsel logeren bij gastgezinnen. Desgewenst kan men - voor eigen rekening - overnachten in een van de plaatselijke hotels.
Belangstellenden uit Teylingen en omgeving kunnen zich tot uiterlijk 1 april opgeven via het e-mailadres jumelagewarmondchampigne@gmail.com
Daarna krijgen ze een uitnodiging voor een bijeenkomst half april waarop details van het programma bekend worden gemaakt. Dan kunnen tevens reisafspraken worden gemaakt.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten