Totaal aantal pageviews

donderdag 31 maart 2016

Frans Café op donderdag 14 april in Het Wapen van Warmond

Lezing over hoogte- en dieptepunten van het depot Mauritshuis


Het depot van het Mauritshuis bevat
 een grote variatie aan schilderijen en andere kunstwerken.
Warmond – Donderdag 14 april is er vanaf 20:00 uur weer een Frans Café in Het Wapen van Warmond, Dorpsstraat 90. Het café is een initiatief van de Stichting Jumelage Warmond Champigné; het  is een ideale plaats van samenkomst voor inwoners van Teylingen en omstreken die van tijd tot tijd Frans willen spreken of hun kennis van deze taal willen ophalen.

Marie-Claire Valck Lucassen
Dit keer vertelt kunst-historica Marie-Claire Valck Lucassen een en ander over ‘De hoogte- en dieptepunten van het depot van  het Mauritshuis’, het museum in Den Haag waar zij geregeld rondleidingen geeft en waar tot 8 mei a.s. een gelijknamige tentoonstelling is.
  
De toegangsprijs bedraagt tien euro. Aanmelding via mevanniftrik@gmail.com wordt op prijs gesteld. Desgewenst kan men tevoren in Het Wapen eten. Reserveren kan via telefoonnummer 0713010218.

Klik op de volgende link om alvast een idee van te krijgen van de lezing: https://mauritshuis.nl/nl-nl/ontdek/tentoonstellingen/hoogte-en-dieptepunten-uit-het-depot/

De volgende bijeenkomsten van het Frans Café zijn op 12 mei, 9 juni, 8 september, 13 oktober, 10 november en 8 december 2016.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten