Totaal aantal pageviews

zondag 30 oktober 2016

Bernadette van Moorsel opvolgster Geneviève van Panhuys als voorzitter Stichting JWC

Geneviève van Panhuys (links)  en Bernadette van Moorsel
tijdens de laatste bestuursvergadering.
Warmond – Bernadette van Moorsel volgt per 1 januari 2017 Geneviève van Panhuys op als voorzitter van de Stichting Jumelage Warmond Champigné.

Geneviève van Panhuys was begin deze eeuw een van de initiatiefnemers van de stichting. De jaren daarna was zij de grote stimulator van de jaarlijkse uitwisselingen tussen bewonersdelegaties van Warmond en het in de Loire-streek gelegen plaatsje Champigné. Tal van Warmondse scholieren, sporters en andere burgers bewaren er goede herinneringen aan.


Bernadette van Moorsel was de afgelopen jaren secretaris van de Stichting JWC. Zij is in Warmond o.a. bekend als voorzitter van de plaatselijke afdeling van de Zonnebloem.


Carla Hilverda uit Voorhout treedt toe tot het stichtingsbestuur. Zij deed ervaring in het vrijwilligerswerk op als voorzitter van Unicef afdeling Bollenstreek.


Het bestuur van de Stichting JWC bestaat voorts uit penningmeester Aad van Leeuwen uit Warmond (van Flynth, adviseurs&accountants) en Mariette Niftrik uit Voorhout (docente Frans aan het Rijnlands Lyceum in Oegstgeest en o.m. verantwoordelijk voor de organisatie van het maandelijks Frans Café in Warmond.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten