Totaal aantal pageviews

zondag 30 oktober 2016

Donderdag 10 november in Grand Café Het Wapen van Warmond

Monsieur Chocolat in het Frans Café

Omar Sy als Monsioeur Chocolat
Warmond – Donderdag 10 november is er weer een Frans Café in Het Wapen van Warmond, Dorpsstraat 90. Aanvang 20:00 uur.

Het Frans Café is een initiatief van de Stichting Jumelage Warmond Champigné; het  is een ideale plaats van samenkomst voor inwoners van Teylingen en omstreken die van tijd tot tijd Frans willen spreken of hun kennis van deze taal willen ophalen. Men hoeft overigens niet vlekkeloos Frans te spreken om er aan deel te kunnen nemen. Geregeld wordt overgeschakeld naar het Nederlands.
Tijdens de komende bijeenkomst wordt Monsieur Chocolat vertoond. Deze film gaat over het waargebeurde verhaal van de legendarische Franse clown Chocolat, de eerste zwarte circusartiest die uitgroeit tot een beroemdheid in de tijd van de belle époque in Parijs. Samen met zijn partner, de clown Footit, beleeft hij weergaloze successen. Maar kan hij omgaan met de valkuilen van de roem, de vele vrouwen en het snelle geld? Het vergeten verhaal van een buitengewoon man.
Klik op de volgende link om een eerste indruk te krijgen van de film:
https://www.pathe.nl/film/21348/monsieur-chocolat

Aanmelding via mevanniftrik@gmail.com  wordt op prijs gesteld.

In Grand Café Het Wapen van Warmond kan vooraf gegeten worden. Reserveren graag via de volgende link: http://www.hetwapenvanwarmond.nl/reserveer-een-tafel/

Geen opmerkingen:

Een reactie posten