Totaal aantal pageviews

woensdag 12 april 2017

In het weekeinde van Hemelvaart (25, 26, 27 en 28 mei)

Stichting JWC op zoek naar gastgezinnen voor delegatie uit Champigné

Warmond - In het kader van de jaarlijkse jumelage tussen Warmond en de Franse plaats Champigné komt in het lange weekeinde van Hemelvaart (25, 26, 27 en 28 mei) een groep Fransen naar Warmond.
De Franse gasten worden ondergebracht bij gastgezinnen. Omdat er ongeveer 30 gasten komen is de Stichting JWC nog op zoek naar een aantal gastgezinnen. Hopelijk bent u bereid / in de gelegenheid om gasten in huis te nemen. Ze arriveren donderdag 25 mei aan het einde van de dag en vertrekken zondagochtend 28 mei weer naar Frankrijk.
Er is een programma gemaakt voor de dagen dat de Fransen hier zijn. U mag hier aan mee doen maar dat moet niet. Ook is het niet nodig om perfect Frans te spreken. Een aantal Fransen oefent in het spreken van Engels en ook met handen en voeten komen we een heel eind, is de ervaring.
Als u als gastgezin wilt fungeren kunt u dat laten weten via het e-mailadres jumelagewarmondchampigne@gmail.com
En als u onverhoopt zelf niet in de gelegenheid bent kent u misschien nog iemand die wel als logeeradres kan fungeren. Voorzitter Bernadette van Moorsel van de Stichting JWC is desgewenst graag bereid extra toelichting geven.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten